Výlet na víkend
Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte radu kam na výlet. Je mi celkem jedno kam, ale chtěla bych jet na víkend.
Ahojky já vřele doporučuji Broumovsko. Můžeš si projít Adršpach, Teplické skály, projet se na kole, pěší turistika. Můžeš tam jet klidně na týden :)
Ahoj Adame, koukala jsem na to a docela se mi to líbí. Můžeš mi doporučit nějaký kemp nebo pension?
Já jsem byl v pensionu Pod kaštanem a tam jsem byl spokojenej. Maj tam i saunu.
No tak super moc děkuji za radu :)
Ahojky já mám taky jeden návrh. Grafitový důl v Krumlově. Pak si můžeš projít celé město, které je vážně krásné. Prohlídka hradu a zámku v Krumlově. Jsou tam různé kempy takže tě ubytování nemusí přijít na velké peníze.
Ahoj Káťo, V Krumlově už jsem byla, ale o grafitových dolech slyším poprvé. Díky za tip :)
Čus, parádní výlet je na Lipno na kola. Máš tam stezku v korunách stromů a bomba cyklostezky. Kempy jsou taky fajn a je tam i koupání. Ideálka na léto!!!
Ahoj Marie, já doporučuji Šumavu. Úžasná příroda, ideální na pěší i cyklo turistiku. A nejlepší je to, že ať pojedeš kamkoli na Šumavu bude to tam krásné. :)
Ještě teda si dovolím doporučit restauraci Penzion Mačice.
Hanko, a kde na Šumavě to je?
Lidi, kam razíte na víkend?
Ahoj, neměl by někdo ještě nějaké další typy na výlety na Šumavě? Díky! :)
Hrňte to sem, víkend se blíží :)
Uvítal bych konkrétnější tipy. Například Šumava, Sušice, do okolí se dostanete autobusovou dopravou. Spoje si zjistíte na http://www.teroplan.cz/. Navštivte to a to místo. Udělejte si celodenní výlet na horu xy apod. Tady z těch tipů moc chytrý nejsem a těžko si podle nich něco plánovat.
Ahoj, já doporučuji Modravu a okolí.